Website

Een eigen website is tegenwoordig erg belangrijk, wanneer goed gemaakt vinden klanten u via zoekmachines en of social media. Sommige klanten willen eerst een indruk van het bedrijf of informatie over de producten via het internet zien . Geen website of een verouderde website is vaak  een reden voor nieuwe klanten om geen zaken te doen.

Een goede site moet aan heel veel eisen voldoen, een site die alleen mooi is haalt in 99% van de gevallen geen klanten binnen. Het strategisch weergeven van een site is veel belangrijker dan het uiterlijk van een site!

Het is belangrijk om een site actueel te houden en dat deze gebruiksvriendelijk is. Win het vertrouwen van potentiële klanten door ze via uw site duidelijke inzage te geven van uw diensten of producten.

De makkelijkste oplossing van een goed verkopende site is een site waarop je zelf kan typen en  foto’s  in kan slepen online. Het bedienen van onze sites is vaak makkelijker dan het typen van een word document!

Het ontwerp van een site wordt door ons in samenwerking met de klant of in samenwerking met enkele bekende ontwerper(sters) gemaakt.

Enkele sites die wij hebben gemaakt:
(onderstaande websites openen in een nieuw venster)

www.allbakelite.com
www.matergy.nl
www.fabiennehansoul.nl
www.ubuntu-therapie.nl
www.systeemtherapiewaterschoot.nl
www.taichieindhoven.nl

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op.