Systeembeheer

Advies
GoMac adviseert u bij de aanschaf van uw software, hardware en de planning van uw netwerk en  internet verbinding. Op verzoek maken wij een uitgebreid rapport. Wat is de huidige situatie, waarom is er steeds storing, hoe kan het efficienter, welke stappen of investeringen zijn er nodig? Een treffend voorbeeld is vaak de printer, door een efficiëntere printer aan te schaffen worden arbeidsuren en inktkosten bespaard. Maak gebruik van onze ervaring en bespaar duizenden euro’s op u ict kosten!

Installatie
Wij installeren het systeem en alle programma’s die nodig zijn om uw computer vlekkeloos te laten werken.
Alle computers worden ingericht met een door ons uitgebreid getest systeem waardoor u kunt vertrouwen op storingsvrij werken. Steeds terug komende storingen komen door gebruik van corrupte data, conflicterende software en hardware conflicten of defecten.
Na een onderzoek worden dit soort problemen door ons opgelost.
Alle internet- of netwerkinstellingen en serienummers  worden voor u in een beveiligde database vastgelegd.

Back-up of Remote Back-up 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren welke vorm van back-up passend is voor uw bedrijf. Wij helpen u bij de keuze van back-up apparatuur en verzorgen de training van uw personeel om verantwoord uw gegevens veilig te stellen.
Ook kunnen wij het gehele back-up traject voor u verzorgen via een beveiligde verbinding met onze server. Door dit concept is uw data ook veilig na diefstal of brand. Bovendien maakt u op deze manier collectief gebruik van professionele apparatuur zonder hoge investeringen te hoeven doen.

Onderhoud
Afhankelijk van de werkzaamheden die uw computers uitvoeren wordt er periodiek een afspraak gemaakt voor het reinigen van uw apparatuur en het opschonen van de software.

Helpdesk
In geval van storing, heeft GoMac tegen een geringe vergoeding een leenmachine voor u klaar staan. Indien u een remote support contract afsluit, kunnen wij uw computer op afstand bedienen om problemen op te lossen.